3 juli verkoopdocumentatie beschikbaar!

Vanaf vrijdag 3 juli 12.00 uur kunt u hier de verkoopdocumentatie bekijken. Vanaf dit moment kunt u de verkoopbrochure, de technische omschrijving en de verkooptekeningen downloaden. Tevens zal de situatiekaart interactief zijn waardoor u de specifieke informatie en uiteraard de VON-prijs per villa kunt inzien.

De verkoopbrochure is tevens vanaf 3 juli 12:00 uur af te halen op het kantoor van Deelen Makelaars in Soest.

Inschrijving geopend!
Op maandag 6 juli om 10.00 uur wordt de inschrijving geopend! Vanaf dit moment kunt u zich middels het online inschrijfformulier inschrijven voor één van de luxueuze villa’s, uiteraard mag u meerdere voorkeuren opgeven! De inschrijving sluit op vrijdag 10 juli om 10.00 uur.

De toewijzing
Direct na het sluiten van de inschrijving zal worden overgegaan op het toewijzen van de villa’s. Toewijzing zal plaatsvinden op volgorde van inschrijving. Heeft u tijdens de Pre Sale een positief oriëntatiegesprek gehad bij NEXTHome? Dan krijgt u voorrang op een inschrijver die niet bij NEXTHome is geweest!

Op vrijdag 10 juli na 14:00 uur wordt u geïnformeerd over de uitslag. Heeft u een villa toegewezen gekregen? Dan zullen wij direct een afspraak met u maken samen met de woonconsulent en de nieuwbouwmakelaar. Het introductiegesprek vindt plaats op het kantoor van Deelen Makelaars in Soest.

De aankoop
Wanneer u na het introductiegesprek nog steeds enthousiast bent over deze prachtige villa’s aan het 1e Heezerlaantje, dan zal er worden overgegaan tot het sluiten van een koop- en aannemingsovereenkomst. De contracten zullen voor u in orde worden gemaakt waarna deze eind juli ondertekend kunnen worden.

Eind augustus zullen de gesprekken met de architect en de woonconsulent worden ingepland. U gaat dan samen met de architect aan tafel om uw gekochte villa aan te passen en verder in te delen naar uw persoonlijke leefstijl!

Wij verheugen ons er erg op met u kennis te maken en samen uw nieuwe thuis te realiseren!