Binnenkort start Pre Sale

De afgelopen periode hebben wij niet stilgezeten. Zo zijn de ontwerpen en plattegronden van zowel de twee-onder-een-kap villa’s als de vrijstaande woning inmiddels definitief geworden. De architect, Jan Bloemendal uit Nijkerk, heeft 5 schitterende inspiratiewoningen ontworpen!

Met de architect aan tafel
De woningen die Jan Bloemendal heeft ontworpen zijn zogenaamde inspiratiewoningen. Deze vormen straks het startpunt voor uw woning naar eigen wens. Wanneer u een woning toegewezen heeft gekregen krijgt u de mogelijkheid om met de architect aan tafel te gaan. Tijdens dit WoonWensGesprek kunt u naast het kiezen van diverse uitbouwmogelijkheden ook de indeling aanpassen naar uw persoonlijke leefstijl.

Energieneutraal en duurzaam
De inspiratiewoningen van SuysenBosch zijn volledig energieneutraal, ze hebben namelijk een EPC van 0,0. Naast de bekende zonnepanelen, HR++ glas en zonnecollector met boiler is deze woning gasloos. De woningen worden namelijk verwarmd door middel van een luchtwarmtepomp.

Naast het comfortabel wonen en een lage energierekening, heeft een energie neutrale woning ook nog andere voordelen. Je kunt namelijk gebruik maken van een duurzaamheidshypotheek, dit kan maandelijks veel geld schelen. De hypotheekspecialisten van NEXTHome vertellen u hier op een later moment meer over.

Pre Sale en Start verkoop
Naar verwachting zal medio mei het plan in Pre Sale gaan, in onze volgende nieuwsbrief zullen wij u informeren over de exacte datum! Vanaf deze datum zal er naast meer informatie omtrent het plan, ook een maandlastencalculator beschikbaar komen. Tevens zullen wij de bandbreedtes van de VON-prijzen communiceren.

Deelen Makelaars uit Soest zal de verkoop van dit project begeleiden. Mocht u interesse hebben kunt u dit bij Deelen of via deze website alvast kenbaar maken. De prognose voor de start verkoop is zomer 2020.

Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de corona maatregelen zal veel contact middels een online platform of virtueel plaatsvinden. Momenteel ervaren wij dit bij onze andere plannen ondanks dat we anders gewend zijn, als erg positief!